Convocatòria

 

Presentació de sol·licituds: tancat

La Fundació Cultural CdM convoca dotze places per a la formació de joves intèrprets música antiga

L’objectiu del programa és facilitar la professionalització i perfeccionament en música antiga a intèrprets especialitzats en el repertori. L’activitat permetrà a l’assistent conéixer el procés de creació entorn d’un programa, comprendre el seu discurs artístic i la seua evolució en la preparació d’un concert.

ALUMNES ACTIUS:

La Fundació Cultural CdM en col·laboració amb l’Associació Cultural COMES, atorga beques per a despeses de matrícula, allotjament i desplaçament als adjudicataris de plaça de la Acadèmia CdM. L’objectiu d’aquestes beques és facilitar a intèrprets amb gran potencial curricular l’accés a una formació d’excel·lència especialitzada en el patrimoni musical europeu.

QUÈ INCLOU?
Les beques inclouen les despeses de matrícula i allotjament, i una ajuda de 250€ per a les despeses de manutenció i desplaçament d’alumne durant el període en què es desenvolupa la Acadèmia CdM (14, 15, 16, 17 i 18 de gener). L’organització podrà oferir allotjament en la residència universitària als alumnes que el sol·liciten durant el període d’inscripció.

REQUISITS
Per tal de ser seleccionats com alumnes ACTIUS es necessari estar cursant o tindre finalitzats els estudis superiors de música.

MATRÍCULA
Per a matricular-se cal enviar la informació requerida per correu electrònic a la direcció info.fund@culturalcdm.eu

DOCUMENTACIÓ A ENVIAR

  1. Document d’identitat escanejat o fotografiat per totes dues cares  
  2. Currículum acadèmic i dades personals en format PDF
  3. Titulació acreditativa del grau d’estudis cursats
  4. Enregistrament en vídeo o mp3 interpretant música renaixentista o del barroc primerenc

S’enviarà un correu de confirmació de la sol·licitud i s’informarà els adjudicataris el dia 5 de desembre de 2019. L’acceptació de la plaça implica el compliment d’una sèrie d’obligacions per part del beneficiari detallat en les bases de la convocatòria:

Descàrrega les bases en PDF

ALUMNES OIENTS:

L’assistència com alumne oient té un cost de 50€. Els alumnes rebran el material del curs per a seguir les classes i un diploma acreditatiu d’assistència al finalitzar. Si vols asistir com alumne oient ompli el següent formulari i t’enviarem el procediment per a formalitzar la inscripció.