Formulari

Data límit de preinscripció: 21 de desembre de 2018
ALUMNES ACTIUS:

Per tal de ser seleccionats per participar al curs com alumnes ACTIUS, els intèrprets han d'haver cursat al menys els estudis de Grau Professional de Música o equivalent i omplir el formulari d’inscripció. Una vegada rebut per l'organització els s'hi demanarà enviar el CV en format “pdf” i un enregistrament en format mp3 / mp4.

Es valorarà tenir acabats els estudis en qualsevol de les assignatures que es proposen (cant, viola da gamba, corda polsada, flauta de bec, cornetto o percussió) en el GRAU SUPERIOR així com l’experiència en la pràctica de la música antiga.

 ALUMNES OIENTS:

- Per a vindre al curs d’oient cal omplir el mateix formulari.
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ
Si et vols inscriure al procés de selecció o com alumne oient ompli el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per tal de que ens envies tota la documentació necessària per a la selecció.
Tots els camps són obligatoris.

 

 

Enviar aquest formulari implica haver llegit i acceptat l’avís legal i la política de privacitat d’aquesta web