L’Acadèmia

27 febrer al 2 març 2019

La Nau Centre Cultural

Acadèmia CdM pal·lia la carència d’estudis i difusió d’un repertori tan singular com va ser el Cançoner del Duc de Calàbria a 2018, i la música al voltant dels Borja a 2019 mitjançant un mètode d’ensenyament obert, adaptat a les necessitats de cadascun per a potenciar l’emprenedoria i reforçar el discurs artístic dels intèrprets. Es tracta d’una oportunitat única de realitzar concerts en llocs emblemàtics al costat de Capella de Ministrers i adquirir eines de professionalització i perfeccionament amb les directrius de Carles Magraner, director del grup valencià des de fa més de 30 anys.

Vols aprofundir en la música de l’època dels Borja? Fins el 21 de desembre podràs preinscriure’t.

Amb la col·laboració de

logofcdm.png

IVC-Color-Negro copia

Vicerectorat de Cultura i Esportai-11.jpg

I de l’Ajuntament de València – Regidoria de Patrimoni i Recursos Culturals

LogoAreaPatrimoni-negre.png

LA NAU 520 ANYS - LOGO.png