L’Acadèmia

16 al 19 de gener 2020

La Nau Centre Cultural

Acadèmia CdM pal·lia la carència d’estudis i difusió d’un repertori tan singular com va ser el Cançoner del Duc de Calàbria a 2018 i la música europea en l’època dels Borja a 2019 mitjançant un mètode d’ensenyament obert, adaptat a les necessitats de cadascun per a potenciar l’emprenedoria i reforçar el discurs artístic dels intèrprets. Es tracta d’una oportunitat única de realitzar concerts en llocs emblemàtics al costat de Capella de Ministrers i adquirir eines de professionalització i perfeccionament amb les directrius de Carles Magraner, director del grup valencià des de fa més de 30 anys.

Si vols asistir com alumne, el període de preinscripció s’obrirà a desembre de 2019.

Amb la col·laboració de

logofcdm.png

IVC-Color-Negro copia

Vicerectorat de Cultura i Esportai-11.jpg

I de l’Ajuntament de València – Regidoria de Patrimoni i Recursos Culturals

LogoAreaPatrimoni-negre.png

LA NAU 520 ANYS - LOGO.png