Convocatòria

Presentació de sol·licituds: 1 novembre – 31 desembre 2020

CONSULTA LES BASES     |     🇬🇧 English version

La Fundació Cultural CdM convoca tretze places per a la formació de joves intèrprets de música antiga
L’objectiu del programa és facilitar la professionalització i perfeccionament en música antiga a intèrprets especialitzats en el repertori. L’activitat permetrà a l’assistent conéixer el procés de creació entorn d’un programa, comprendre el seu discurs artístic i la seua evolució en la preparació d’un concert.

ALUMNES ACTIUS:

La Fundació Cultural CdM en col·laboració amb l’Associació Cultural COMES, atorga beques per a despeses de matrícula, allotjament i desplaçament als adjudicataris de plaça de la Acadèmia CdM. L’objectiu d’aquestes beques és facilitar a intèrprets amb gran potencial curricular l’accés a una formació d’excel·lència especialitzada en el patrimoni musical europeu.

REQUISITS
Per tal de ser seleccionats com alumnes ACTIUS es necessari estar cursant o tindre finalitzats els estudis superiors de música.

MATRÍCULA
Per a matricular-se cal enviar la informació requerida a les bases per correu electrònic a la direcció info.fund@culturalcdm.eu

S’enviarà un correu de confirmació de la sol·licitud i s’informarà els adjudicataris el dia 15 de gener de 2021. L’acceptació de la plaça implica el compliment d’una sèrie d’obligacions per part del beneficiari detallat en les bases de la convocatòria.

ALUMNES OIENTS:

L’assistència com alumne oient té un cost de 50€. Els alumnes rebran el material del curs per a seguir les classes i un diploma acreditatiu d’assistència al finalitzar. Si vols asistir com alumne oient ompli el següent formulari i t’enviarem el procediment per a formalitzar la inscripció.