Inscripció

 

TANCAT EL TERMINI D’INSCRIPCIÓ ACADÈMIA CDM 2023

 

INSCRIPCIÓN / INSCRIPCIÓ / ENROLMENT   |     OYENTE /OIENT / LISTENER

 

La Fundació Cultural CdM convoca onze places per a la formació de joves intèrprets de música antiga.
L’objectiu del programa és facilitar la professionalització i perfeccionament en música antiga a intèrprets especialitzats en el repertori. L’activitat permetrà a l’assistent conéixer el procés de creació entorn d’un programa, comprendre el seu discurs artístic i la seua evolució en la preparació d’un concert.

CONSULTA LES BASES   |     🇬🇧 English version

ALUMNES ACTIUS: 

La Fundació Cultural CdM en col·laboració amb l’Associació Cultural COMES, atorga beques per a despeses de matrícula, allotjament i desplaçament als adjudicataris de plaça de la Acadèmia CdM. L’objectiu d’aquestes beques és facilitar a intèrprets amb gran potencial curricular l’accés a una formació d’excel·lència especialitzada en el patrimoni musical europeu.

REQUISITS
Per tal de ser seleccionats com alumnes ACTIUS es necessari estar cursant o tindre finalitzats els estudis superiors de música.

MATRÍCULA
Per a matricular-se cal enviar la informació requerida a les bases a través d’aquest formulari. El termini d’inscripció terminarà l’1 de desembre.

S’enviarà un correu de confirmació de la sol·licitud i s’informarà els adjudicataris el dia 15 de desembre de 2022. L’acceptació de la plaça implica el compliment d’una sèrie d’obligacions per part del beneficiari detallat en les bases de la convocatòria.

ALUMNES OIENTS:

L’assistència al curs del CCCC com alumne oient té un cost de 50€. Els alumnes rebran el material del curs per a seguir les classes i un diploma acreditatiu d’assistència al finalitzar. Si vols asistir com alumne oient ompli el següent formulari i t’enviarem el procediment per a formalitzar la inscripció.