Inscripció

Convocatòria tancada

CONSULTA LES BASES   |     🇬🇧 English version

La Fundació Cultural CdM convoca catorze places per a la formació de joves intèrprets de música antiga.
L’objectiu del programa és facilitar la professionalització i perfeccionament en música antiga a intèrprets especialitzats en el repertori. L’activitat permetrà a l’assistent conéixer el procés de creació entorn d’un programa, comprendre el seu discurs artístic i la seua evolució en la preparació d’un concert.

ALUMNES ACTIUS: 

La Fundació Cultural CdM en col·laboració amb l’Associació Cultural COMES, atorga beques per a despeses de matrícula, allotjament i desplaçament als adjudicataris de plaça de la Acadèmia CdM. L’objectiu d’aquestes beques és facilitar a intèrprets amb gran potencial curricular l’accés a una formació d’excel·lència especialitzada en el patrimoni musical europeu.

REQUISITS
Per tal de ser seleccionats com alumnes ACTIUS es necessari estar cursant o tindre finalitzats els estudis superiors de música.

MATRÍCULA
Per a matricular-se cal enviar la informació requerida a les bases a través d’aquest formulari.

S’enviarà un correu de confirmació de la sol·licitud i s’informarà els adjudicataris el dia 1 de febrer de 2022. L’acceptació de la plaça implica el compliment d’una sèrie d’obligacions per part del beneficiari detallat en les bases de la convocatòria.

ALUMNES OIENTS:

L’assistència al curs del CCCC com alumne oient té un cost de 50€. Els alumnes rebran el material del curs per a seguir les classes i un diploma acreditatiu d’assistència al finalitzar. Si vols asistir com alumne oient ompli el següent formulari i t’enviarem el procediment per a formalitzar la inscripció.