L’Acadèmia

Acadèmia CdM pal·lia la carència d’estudis i difusió d’un repertori tan singular com és el patrimoni musical europeu mitjançant un mètode d’ensenyament obert, adaptat a les necessitats de cada aumne per a potenciar l’emprenedoria i reforçar el discurs artístic dels intèrprets. Es tracta d’una oportunitat única de realitzar concerts en llocs emblemàtics al costat de Capella de Ministrers i la direcció de Carles Magraner.

El curs permet conéixer la dinàmica de treball d’un ensemble de música antiga, el treball creatiu que hi ha darrere d’un programa de concert així com comprendre el seu discurs artístic i la evolució que aquest experimenta. Mitjançant la pràctica de l’aula i els  concerts posteriors els assistents adquireixen habilitats indispensables en el món professional que permeten una fàcil adaptació als canvis durant el muntatge com són la improvisació, la transposició, l’actitud en l’escenari i la complicitat amb els companys. Per últim, Acadèmia CdM facilita el contacte amb músics de llarga trajectòria i reconeixement internacional, i promou en l’alumne una actitud creativa, fomentant l’emprenedoria i afavorint sinergies entre nous professionals interessats en el camp de la música antiga.

El curs es desenvoluparà del 23 al 27 de Febrer en el CCCC – Centre del Carme Cultura Contemporània, València. Si vols asistir com alumne, el període de sol·licitud de places  finalitza el 17 de desembre de 2020.

Amb la col·laboració de
I de l’Ajuntament de València – Regidoria de Patrimoni i Recursos Culturals LogoAreaPatrimoni-negre.png L’Acadèmia CdM forma part del Festival MHA – Música, història i art: MHA_negro.png Organitzada per la Fundació Cultural CdM:logofcdm.png