L’Acadèmia

Acadèmia CdM pal·lia la carència d’estudis i difusió d’un repertori tan singular com és el patrimoni musical europeu mitjançant un mètode d’ensenyament obert, adaptat a les necessitats de cada aumne per a potenciar l’emprenedoria i reforçar el discurs artístic dels intèrprets. Es tracta d’una oportunitat única de realitzar concerts en llocs emblemàtics al costat de Capella de Ministrers i la direcció de Carles Magraner.

El curs permet conéixer la dinàmica de treball d’un ensemble de música antiga, el treball creatiu que hi ha darrere d’un programa de concert així com comprendre el seu discurs artístic i la evolució que aquest experimenta. Mitjançant la pràctica de l’aula i les activitats pràctiques posteriors els assistents adquireixen habilitats indispensables en el món professional que permeten una fàcil adaptació als canvis durant el muntatge com són la improvisació, la transposició, l’actitud en l’escenari i la complicitat amb els companys. Per últim, Acadèmia CdM facilita el contacte amb músics de llarga trajectòria i reconeixement internacional, i promou en l’alumne una actitud creativa, fomentant l’emprenedoria i afavorint sinergies entre nous professionals interessats en el camp de la música antiga.

El nou curs es desenvoluparà del 21 al 26 de Febrer 2022 en el CCCC – Centre del Carme Cultura Contemporània.

 

Amb la col·laboració de


I de l’Ajuntament de València – Regidoria de Patrimoni i Recursos Culturals

LogoAreaPatrimoni-negre.png

L’Acadèmia CdM forma part del Festival MHA – Música, història i art:

MHA_negro.png

Organitzada per la Fundació Cultural CdM:logofcdm.png